romanian    english

Descoperă Apartamente Confortabile și Accesibile în Complexul Corner Apartments din Selimbar

Oferta din categoria Noutati Imobiliare

Descoperă Apartamente Confortabile și Accesibile în Complexul Corner Apartments din Selimbar

            Într-o lume în continuă evoluție, găsirea unei locuințe potrivite care să corespundă nevoilor și bugetului tău poate fi o provocare. Cu toate acestea, avem vești bune pentru tine! Complexul rezidențial Corner Apartments din Selimbar, strada N. Brana îți oferă oportunitatea de a-ți achiziționa apartamentul mult dorit la prețuri accesibile și în curs de intabulare. Aici vei găsi apartamente spațioase cu 2 și 3 camere, disponibile într-o varietate de configurații, care te vor surprinde plăcut cu facilitățile și calitatea construcției.

Preturi Mai Accesibile:
           Începând cu luna septembrie 2023, Corner Apartments îți aduce preturi mai accesibile pentru apartamentele din complex. Alege între apartamentele cu 2 camere sau cele cu 3 camere, fiecare având caracteristici și facilități specifice.

Apartamente cu 2 Camere:
            Dacă ești în căutarea unui apartament cu 2 camere, Corner Apartments îți oferă opțiuni variate pentru a-ți satisface nevoile. Un exemplu este apartamentul tip B2, cu o suprafață utilă de 45,03 mp și un balcon de 5,39 mp. Apartamentul este decomandat, iar stadiul de predare este semifinisat, dar există și opțiunea de finisare la cheie cu un cost separat. Prețurile încep de la 59.950 euro, TVA 5% inclus în preț, în funcție de etaj și nivelul de finisare.

Apartamente cu 3 Camere
            Pentru familiile sau persoanele care doresc mai mult spațiu, apartamentele cu 3 camere sunt o alegere excelentă. În cadrul complexului Corner Apartments, vei găsi mai multe variante de apartamente cu 3 camere, fiecare cu propria sa configurație și preț. De la apartamente cu suprafețe generoase până la opțiuni cu grădină privată, aici poți găsi soluția potrivită pentru tine. Pețuri începând de la 77.950 euro, TVA 5% inclus în preț, în funcție de etaj și nivelul de finisare. 

Modalitate de Plată:
            La Corner Apartments, ne dorim să îți facilităm procesul de achiziție. De aceea, acceptăm plăți din surse proprii și prin credite ipotecare sau Noua Casă. Astfel, îți oferim flexibilitate financiară pentru a-ți realiza visul de a avea propriul cămin.

Termen de Predare:
            Complexul Corner Apartments se angajează să îți ofere locuința în cel mai scurt timp posibil. Termenul de predare pentru apartamentele în curs de finalizare este 30 noiembrie 2023. Astfel, poți să îți planifici viitorul în noul tău apartament cu încredere.

Consultanță Bancară Gratuită:
             Pentru a facilita procesul tău de achiziție, echipa Corner Apartments îți oferă consultanță bancară gratuită. Astfel, vei putea face cea mai bună alegere financiară în ceea ce privește modalitatea de plată și creditul ipotecar.

Concluzie:
             Dacă ești în căutarea unei locuințe confortabile, spațioase și accesibile în Selimbar, nu căuta mai departe! Complexul Corner Apartments îți pune la dispoziție o gamă variată de apartamente cu 2 și 3 camere, în curs de intabulare și la prețuri atractive. Cu opțiuni de plată flexibile și consultanță bancară gratuită, achiziționarea unui apartament devine mai ușoară ca niciodată. Alege să investești în viitorul tău și să creezi amintiri frumoase într-un cămin nou-nouț, într-un complex modern și primitor.

Contact:
Pentru mai multe detalii ne poți contacta la următoarele numere de telefon
Robert Iordache - 0745633772
Cornel Macarie - 0742198539

Articol realizat de Corner Apartments in 08.09.2023