Bun venit la Corner Apartments - un rafinat proiect imobiliar dezvoltat cu pasiune și experiență de către echipa Con Casa din Sibiu. Cu o istorie de peste 18 ani în construcții rezidențiale și dezvoltare imobiliară în Sibiu, am adus la viață mii de apartamente de succes.

              Localizat strategic în Șelimbar, pe strada N. Brana nr. 56, Corner Apartments oferă un acces facil atât spre Sibiu, cât și spre zona comercială din Șelimbar. Cu un total de 24 de apartamente, în două imobile elegante cu 2 etaje și mansardă, proiectul nostru îmbină confortul modern cu funcționalitatea inteligentă.

            Pentru a răspunde diversității nevoilor tale, am creat apartamente de 2 și 3 camere, inclusiv opțiuni la parter apartamente cu grădină privată de 35 sau 45 mp. Cele 6 apartamente cu 3 camere din Vila 1 și cele 18 apartamente de la Vila 2 aduc unicitate proiectului nostru.

            Cu stadiul de predare la semifinisat sau opțional finisat la cheie contracost, ai libertatea de a personaliza spațiul după preferințele tale. În luna noiembrie 2023, vei putea să te bucuri de noul tău cămin, iar o parcare exterioară este inclusă în preț.

            Suntem alături de tine în fiecare etapă a procesului, oferindu-ți suportul necesar pentru achiziționarea prin credite ipotecare, inclusiv programul Noua Casă, și consultanță bancară gratuită.

            În acest moment, apartamentele noastre sunt în curs de finalizare, iar echipa noastră dedicată lucrează cu pasiune pentru a crea un mediu perfect pentru noua ta viață la Corner Apartments.